• Buurderij

Buurderij

Lokale superverse producten bij jou in de buurt


woensdag: 17:00, 18:30

Locatie: Op locatie


Tickets kopen

Locatie: Buurderij Maastricht West : Drabbelstraat 7

Elke woensdag vinden er maar liefst 2 Buurderijen plaats in Maastricht; 1 in West en 1 in Oost Maastricht. Op deze manier vind je altijd  lokale superverse producten bij jou in de buurt.

Reeds vanaf  2018 zijn er in Maastricht 2 Buurderijen te vinden. Door deze beide Buurderijen op dezelfde dag en op elkaar aansluitend qua tijd te laten plaatsvinden, kost het de Boeren zo weinig mogelijk reistijd. 

 

Maastricht Oost: Theresiasschool aan de Groene Loper
Buurderij Maastricht Oost : President Rooseveltlaan 213, 6224 CP Maastricht op woensdag van 17:00 - 18:00 uur

Maastricht West: CNME Natuurtuinen Jekerdal
Buurderij Maastricht West : Drabbelstraat 7, 6212 XL Maastricht op woensdag 18:30 - 19:45 uur


Hoe bestellen ?
Bestellen kan van dinsdagmiddag tot maandagavond 24:00 uur.  je kunt onze site altijd bezoeken en bekijken. Je ziet daarbij alle info over de deelnemende Boeren/producenten en over hun producten. Het productaanbod zal variëren per seizoen, maar soms ook per week of per maand. Wil je iets bestellen dan wordt je gevraagd om eerst een account aan te maken. Je bent nergens toe verplicht. Zo kun je eenmalig maar ook wekelijks bestellen. Dat laatste heeft natuurlijk onze voorkeur. We bouwen aan een community van Boeren uit de regio met hun Buren in de stad.

Nieuwsgierig? >> Klik hier

Op maandagavond wordt de verkoop gesloten voor de Buurderij van de daarop volgende woensdag. De Boeren zijn dan namelijk bezig met het klaar maken van de bestellingen. Deze moeten immers zo vers mogelijk bereid of geoogst worden.

Na bestelling en betaling via Ideal, ontvang je een bevestiging. Later ontvang je ook je bestelbon. Het is handig als je deze meeneemt naar de Buurderij, samen met je bestelnummer.