• A Tribute to John Denver

A Tribute to John Denver

Op 1 juni 2022 vindt in het Theater aan het Vrijthof in Maastricht het 25 jarige jubileum plaats van het overlijden van John Denver via een tribute concert.

Waar:Theater aan het Vrijthof, Maastricht
Prijs:€25
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:wo 1 juni 2022 20:00u
Theater aan het Vrijthof
Maastrichtenaar Jimmy Duchateau brengt op 1 juni in Theater aan het Vrijthof in Maastricht een ode aan John Denver. Het is dit jaar 25 jaar geleden dat John Denver verongelukte met zijn experimentele vliegtuig. Een eerbetoon aan de Amerikaanse countrylegende en zijn legendarische muziek is daarmee extra op zijn plaats.

Dat John Denver meer is dan Country Roads en Leaving on a Jetplane bewijst de Maastrichtse zanger Jimmy Duchateau met zijn band tijdens het theaterconcert dat op 1 juni gaat plaatsvinden in de grote zaal van het Theater aan het Vrijthof.

Het is een thuiswedstrijd voor Jimmy en zijn band en tegelijkertijd de aftrap van een theatertour door heel Nederland.

Tevens is er op 1 juni de lancering van de nieuwe cd ‘A tribute to John Denver’ die door Jimmy met zijn band is gemaakt. Kleine liedjes die bij iedereen herinneringen oproepen en uitbundige nummers waarbij muzikaal wordt uitgepakt door de hele band. De 7-koppige band die Duchateau samenstelde overbrugt generaties.Het jongste lid is een zangeres van 30, het oudste een violist van 60. Met ook nog een pedalsteelgitarist en de voormalige ritmesectie van de populaire nederpopband Volumia! ligt de nadruk op muzikaliteit.

Jimmy blaast hits als Annie’s Song, Perhaps Love, Calypso en Thank God I’m a Country Boy nieuw leven in, maar schenkt ook aandacht aan minder bekend werk. Een grootse show met een intieme sfeer waarin de levenslessen in Denvers teksten nog meer betekenis krijgen.

www.tributetojohndenver.com
___________________________________________________________________

Mocht u overgaan tot plaatsing, dan willen wij u bij voorbaat bedanken.

foto: René Bradwolff

agenda

wo 1 juni 2022 20:00u
Theater aan het Vrijthof