• GEANNULEERD | Codex Subpartum

GEANNULEERD | Codex Subpartum

Muziek is een interpretatief middel: het is opgebouwd uit verborgen codes, teksten en contexten. Het maakt zichtbaar wat niet te zien is. De muzikanten in Codex Subpartum zetten met een verfijnde geluidsinstallatie de onzichtbare inhoud van zeven kunstwerken uit de collectie van Muzeum Sztuki (Łódź, Polen) om in geluid.

Waar:Marres
Prijs:
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag 12:00-17:00u
t/m 6 februari 2022
Marres
Op de benedenverdieping van Marres beweeg je door een wand van geluid en volg je de innerlijke bewegingen van de muzikale patronen. Iedere week wisselt een nieuw geluidsstuk het vorige af. Elk is geïnspireerd door één van de zeven kunstwerken, te zien op de bovenverdieping.

De geluidswerken in Codex Subpartum zoeken naar woorden in het bijzondere handschrift van Wacław Szpakowski, naar herinneringen in de afbeeldingen van Mona Vătămanu en Florin Tudor, naar algoritmen in de diagrammen van Suzanne Treister en naar vervormende visie-elixers in het werk van Bob Cobbing.

OPENINGSWEEKEND 18 EN 18 DECEMBER
De opening van de tentoonstelling Codex Subpartum kan helaas niet doorgaan zoals gepland. Daarom zetten we het hele weekend van 18 en 19 december onze deuren open voor bezoekers! Reserveer je gratis tijdslot:

Reserveer hier je gratis(!) tijdslot

agenda

op dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag 12:00-17:00u
t/m 6 februari 2022
Marres