• Het Debuut

Het Debuut

Niet meer weg te denken van de Nederlandse podia! Het Debuut lanceert nieuw theatertalent in een avondvullend programma met drie korte voorstellingen.

Waar:Bovenzaal Theater ana het Vrijthof Maastricht
Prijs:€ 16
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:di 19 oktober 2021 19:30-21:05u
Theater aan het Vrijthof
Ontdek aanstormend theatertalent

Het Debuut loopt voor de troepen uit. Ieder jaar presenteert Rudolphi Producties veelbelovend theatertalent in Het Debuut. De nieuwe generatie theatermakers die de podia in de toekomst gaat bestormen. Pioniers waar je ongetwijfeld nog veel van gaat horen.
Tijdens afstudeerpresentaties en theaterfestivals selecteert Rudolphi Producties de drie meest urgente werken van toonaangevende jonge makers. Laat je meevoeren door deze avontuurlijke makers, met lef en scherpzinnigheid tonen zij hun visie op de wereld. Gooi jezelf in het diepe en laat je verrassen door het rauwe en ongepolijste werk.

Met Het Debuut geeft Rudolphi Producties pas afgestudeerde theatermakers een kans om hun werk te tonen en zich verder te ontwikkelen. De afgelopen jaren presenteerde Rudolphi Producties theatermakers als Caro Derkx, Tim Olivier Somer, Tarik Moree, Romano Haynes, Performancegroep ROTOR, La Isla Bonita, Firma Draak, Rundfunk, Performancecollectief URLAND en George Tobal.


Haarlems Dagblad
“Het Debuut: Geestig, confronterend en kwetsbaar”

NRC
“Een van de meer bewonderenswaardige concepten in de theaterwereld is Het Debuut van Rudolphi Producties, waarbij een selectie van afstudeervoorstellingen samen op tournee wordt gestuurd.”

Theaterkrant
"Met het opheffen van het ITS Festival worden initiatieven als Het Debuut nóg belangrijker. In deze tiende editie reflecteren jonge makers op eigenheid, het individu en de massa."

Reactie van een toeschouwer
"Het doet goed dat er veel aanstormend talent komt van de toneelacademies. Deze jonge performers verdienden een groot publiek. "


DIT JAAR IN HET DEBUUT:

Annihilation
I reduce to nothing
Aleksej Ovsiannikov

Flying High
Eva Van Kleef, Maria Marbus

actually... let's forget about me
Charlotte Gillain

SKIN
Jim Buskens

3 voorstellingen en een film
Naast drie voorstelling is er dit jaar voor Het Debuut ook een korte film geselecteerd. actually…let’s forget about me van Charlotte Gillain vond origineel plaats in een kale hotelkamer, waar men de video alleen bekeek. Nu is de film een-op-een in de foyer te zien in een filmhokje. Kom daarom eerder naar het theater of bekijk het werk na afloop. Heeft u de film niet in het theater kunnen zien? Na afloop van de avond ontvangt u een link naar de online video in uw mailbox. Duur film: 10 minuten

agenda

di 19 oktober 2021 19:30-21:05u
Theater aan het Vrijthof