• Regiotip | Gordon Smith en Mind the Gap

Regiotip | Gordon Smith en Mind the Gap

De aftrap van het Mheer Roots Festival 2021 wordt zondagmiddag 13 juni om 15.00u in de Harmoniezaal te Mheer gegeven door de Schots/Limburgse singer-songwriter Gordon Smith en de Zuidlimburgse americana-band Mind the Gap (foto).
Roots concert

Waar:Harmoniezaal, Mheer
Prijs:
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:zo 13 juni 2021 15:00u
Gordon Smith
Sommige muzikanten hebben een staat van dienst die langer lijkt dan hun leven. De in Edinburgh geboren, maar in Ubachsberg woonachtige Gordon Smith (1947) is er zo een (zie www.gordonsmith.nl). De singer/songwriter en gitarist die eerder al met Phil Collins, Wings, John Walker en Stevie Wonder speelde. Naast de bands is Smith ook altijd actief gebleven als singer-songwriter en solo-artiest.
Kijk naar een interview: https://youtu.be/Hx8-8g64P5w

Mind the Gap
Mind the Gap, met zangeres Willy Schenk als frontvrouw, speelt semi-akoestische americana-muziek in een mix van country, folk en singer-songwriter liedjes. Namen? Muzikanten als Mary Gauthier, Eliza Gilkinson, Richard Thompson, Rhianon Giddens, Wilco en John Hiatt. Maar ook eigen werk!
In 2018 maakte de band een succesvolle muzikale rondreis door Ierland met diverse optredens in o.a. typisch Ierse kroegjes, de strandbar aan de prachtige baai van Ballygarrett en op gezellige plekken op straat in o.a. Galway.

Verdere programma Mheer Roots 2021
  • 27 juni Sjeng & Sjer / Mosam Dixie Dukes - texmex en oude stijl jazz, roots en swing
  • 4 juli Moonshine Whiskey - akoestische folk
  • 11 juli Merel van den Bogaard (MAEV) & U Rock - singersongwriter, nieuw en oud
  • 18 juli The Ragtime Rumours – "Tom Waits visiting Django Reinhardt, drinking coffee and listening to Robert Johnson" (Winnaars Dutch Blues CD AWARD 2020).

Tickets à 10.99 euro via www.rootsunlimited.nl / www.caféquanten.nl of tickets voor 5 concerten voor 40,99 euro.
http://rtvparkstad.nl/lex-ontmoet-gordon-smith/

agenda

zo 13 juni 2021 15:00u