• Artichoque Art Galerie
  • Artichoque Art Galerie

Artichoque Art Galerie

Kunstenaars Oene Zwietink en Hans van der Weijden
Openingsweekend zaterdag 5 en zondag 6 juni van 12.00 tot 18.00.
Kunstenaars Oene Zwietink (1940) en Hans van der Weijden (1956) hebben hun sporen inmiddels verdient in het artistieke en culturele veld. Reden te meer om ze samen te presenteren tijdens de voorjaarstentoonstelling “Artichoque Ontluikt”. Beide kunstenaars zullen aanwezig zijn.

Waar:Maastricht
Prijs:
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:wekelijks op zaterdag, zondag 12:00-18:00u
t/m 2 juli 2021
Artichoque ontluikt


Oene: “Tafels en tulpen die als sjablonen geschilderd, ontmoeting, samenkomen symboliseren. Landschappen die geabstraheerd de invloed van de mens op de omgeving weergeven. Kleurenstudies die niet meer zijn dan schilderplezier in een zoektocht naar tegenstellingen.”

Dit gecombineerd met de subtiele objecten van Hans van der Weijden.

Hans wil verzamelen, veranderen, verwonderen. Hij maakt doosjes en kastjes, objecten in zink. Struisvogeleieren en zee-egels worden in combinatie met koraaltakken en schelpen houders voor gevonden aandenkens.

Samen creëren ze een intieme doch ontspannen sfeer in het historische pand op de Brusselsestraat 51 te Maastricht. De tentoonstelling is na het officiële openingsweekend nog een maand te bezoeken. Dit kan iedere zaterdag tussen 12.00 en 18.00 en de overige dagen op afspraak.

Praktische informatie:
In verband met COVID-19 kunnen er maar een beperkt aantal mensen tegelijk worden toegelaten. Wilt u zeker zijn van een plekje, geef dan graag even van tevoren aan wanneer en met hoeveel mensen je wilt komen via info@artichoque.nl. Uiteraard zorgen wij voor een gastvrije ontvangst met een hapje en een drankje.

Daarnaast zijn er nog tal van andere werken te zien van zowel lokale als (internationale) kunstenaars waaronder M.C. Escher, Arvid Henkes, Sanne Gilissen, Sergio Montero, Hans van der Weijden, Bryan Claessen, Fabian von Speckelsen en Zoë Schoonbrood.

Artichoque Art is iedere zaterdag geopend van 12.00 tot 18.00 en de overige dagen op afspraak.

Adres:
Brusselsestraat 51
6211 PB Maastricht

agenda

wekelijks op zaterdag, zondag 12:00-18:00u
t/m 2 juli 2021