• Webserie Zuipkeet

Webserie Zuipkeet

Vanaf 19 april is de tiendelige serie Zuipkeet van Toneelgroep Maastricht, de Tegelse producent Pieter Kuijpers en BNNVARA is  te zien op het YouTube kanaal van NPO3


Waar:Online | Youtube NPO3
Prijs:
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:dagelijks
t/m 31 mei 2021
De serie vertelt het verhaal van een Limburgse vriendengroep die uiteengedreven is door een groot geheim. Bijna de hele cast van Zuipkeet bestaat uit Limburgers.

 De twintigjarige Sanne zit op de filmacademie wanneer ze terug komt naar haar geboortedorp om afscheid te nemen van haar jeugdvriend Heisse. Ze besluit een afstudeerfilm te maken over de impact van deze tragedie op de hechte gemeenschap en haar vriendengroep van toen. Sinds de verdwijning is de ooit zo sterke vriendengroep uiteengevallen. Terwijl ze de banden met haar oude vrienden weer aanhaalt en een bezoek brengt aan hun vertrouwde zuipkeet, probeert Sanne te achterhalen wat er precies met Heisse gebeurd is.

De hoofdrol wordt gespeeld door Ilse Geilen die onlangs afstudeerde aan de Toneelacademie in Maastricht. Het camerawerk is van Rob Hodselmans en de regie is in handen van Servé Hermans en Michel Sluysmans van Toneelgroep Maastricht.

agenda

dagelijks
t/m 31 mei 2021