•  Kindermuziekweek bij philharmonie zuidnederland

Kindermuziekweek bij philharmonie zuidnederland

Natuurlijk is philharmonie zuidnederland één van de initiatiefnemers van de landelijke Kindermuziekweek, want zeg nu zelf, elk kind moet kunnen genieten van muziek toch?www.philharmoniezuidnederland.nl/kindermuziekweek

Waar:Online
Prijs:
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:dagelijks
9 april 2021 t/m 18 april 2021
Kindermuziekweek spettert van plezier

Van vrijdag 9 tot en met zondag 18 april is het in heel Nederland feest tijdens de derde landelijke Kindermuziekweek. Tien dagen lang online activiteiten, georganiseerd door meer dan tachtig deelnemers, waaronder philharmonie zuidnederland! Speciaal voor kinderen van 6 t/m 12 jaar is er Muziekmaatjes (gratis!) en ook voor scholen is er speciaal online aanbod.

Kijk op www.philharmoniezuidnederland.nl/kindermuziekweek

Daarom presenteert philharmonie zuidnederland  dit jaar drie online activiteiten. Muziekmaatjes is dé muzikale website voor kinderen van 6 t/m 12 jaar. Maak zelf muziek en leer over het orkest en haar instrumenten samen met je broertjes of zusjes, je vriendjes of ouders. Gratis toegankelijk! 

Daarnaast is er speciaal voor scholen Mensje en de kraai voor groep 1 t/m 4. Ga online op muzikaal avontuur met Mensje! Vrolijk, bang, lief, verdrietig en zo nu en dan ook spannend: alle gevoelens komen aan bod in het prachtig geïllustreerde verhaal Mensje en de kraai. Kinderen kiezen orkestmuziek uit bij iedere scène én ze bedenken en maken zelf klanken om het verhaal nog meer kleur te geven.
Speciaal voor kinderen uit groep 5 t/m 8 is er High Five! Music: maak een muzikale videoboodschap voor opa en oma, voor je beste vriend, voor de hond die overleden is: alles mag. En ontvang een unieke video van een musicus uit het orkest terug!

agenda

dagelijks
t/m 18 april 2021