• REGIO | Schunck zoekt talenten voor Rockopera EVE, Storm is coming

REGIO | Schunck zoekt talenten voor Rockopera EVE, Storm is coming

Angst en hoop. Macht en onmacht. Het heden en de toekomst. Alles komt samen in de rockopera ‘EVE, Storm is coming’. Limburgs muzikaal-, dans-, en theatertalent speelt de hoofdrol. De grootse theaterproductie geproduceerd door SCHUNCK wordt twee keer uitgevoerd met de geplande wereldpremière op 8 oktober 2021 in het Parkstad Limburg Theater in Heerlen en een tweede voorstelling op 10 oktober in de Schouwburg van Venray.

Waar:Schunck, Heerlen
Prijs:
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:za 24 april 2021 12:00u
De Noord-Limburgse muzikant en componist Hans Lenssen schreef zowel het verhaal als de muziek van de Rockopera EVE, Storm is coming. Het aangrijpende verhaal wordt verteld aan de hand van nieuwe composities met stevige rockinvloeden geïnspireerd door zowel de jaren 70 als hedendaagse Rock zoals David Bowie, Pink Floyd en Muse.

Voor deze productie zoekt SCHUNCK de talenten van de toekomst. SCHUNCK ontwikkelt en coacht het aanwezige talent, zowel binnen als buiten SCHUNCK, en creëert een unieke ervaring met het bieden van een groot podium. De ontwikkeling van deze talenten krijgt hiermee optimale kansen en daarmee een vlucht voor de toekomst. Een toekomst vanuit hun eigen interesse voor de dans-, muziek-, theaterwereld.

SCHUNCK heeft talentontwikkeling hoog op de agenda staan en biedt daarom iedereen de kans om een rol te kunnen spelen in de rockopera EVE, Storm is coming.

Een droom die voor menig (beginnend) muzikant, zanger, danser of acteur/actrice hiermee kan uitkomen.

Op 24 april vinden de audities plaats. Je ontvangt uiterlijk vijf dagen vooraf bericht of je op daadwerkelijke auditie mag. De selectie vindt plaats op basis van CV’s en video’s. 
agenda

za 24 april 2021 12:00u