• Nieuwjaarswandeling met speurtocht

Nieuwjaarswandeling met speurtocht

De traditionele Nieuwjaarswandeling van IVN Maastricht staat dit jaar in het teken van de start van het jubileumjaar. IVN Maastricht  bestaat 50 jaar en dat wordt het hele jaar door gevierd. De aftrap is deze Nieuwjaarswandeling.

Waar:
Prijs:
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:zo 17 januari 2021 13:30u
De start is om 13.30 uur in verschillende tijdslots vanaf hoek Mergelweg/Drabbelstraat. Hier staat een lid van het bestuur om u op weg te helpen.
De wandeling gaat door het Jekerdalpark en de parkengordel van de stad.

De route is ongeveer 6 km lang en we verwachten dat deze 2,5 uur gaat duren. De route is vlak en omdat vanwege door de Coronamaatregelen er niet samen gewandeld kan worden. Er is een speurtocht van gemaakt.         
Na aanmelding ontvangt u een routebeschrijving met kaart en de vragenlijst. De winnaar van deze speurtocht krijgt het net uitgebrachte boek Natuurlijk Maastricht, een compacte stad in een weids landschap.
Aanmelden vooraf is noodzakelijk, omdat er slechts met 2 personen dan wel 1 gezin/huishouden per tijdslot gewandeld mag worden.  
Voor aanmelden klik op deze link: Nieuwjaarswandeling.

De wandeling eindigt bij eetcafé De Sjans waar u een gratis consumptie kunt afhalen, want IVN Maastricht jubileert én trakteert.
U kunt dan ook uw antwoorden van de speurtocht inleveren.
Aanmelden kan tot en met donderdag 14 januari 17.00 uur.
U krijgt dan op vrijdag 15 januari verdere instructie, een starttijd, de routebeschrijving en de vragenlijst toegestuurd.  
De winnaar krijgt per e-mail bericht.

agenda

zo 17 januari 2021 13:30u