• Maastricht op weg naar een nog mooiere stad?!

Maastricht op weg naar een nog mooiere stad?!

Wilt u Maastricht ook eens op een andere manier leren kennen? Maak dan samen met TOPOS (architectuurcentrum Maastricht) een verrassende ‘tocht langs verbeterplekken’ in deze stad. 

Waar:
Prijs:
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:dagelijks
t/m 31 januari 2021
U komt op plaatsen waar u misschien niet eerder bent geweest. U neemt ook kennis van de vele creatieve oplossingen die worden aangedragen. Er worden boeiende vergezichten aangedragen voor kansrijke nieuwe invullingen en mogelijkheden van de ‘verbeterplekken’.

In deze ‘originele en gedurfde architectuur- en stedenbouwgids’ leert u een ander (en ook heel spannend) Maastricht kennen. U wordt uitgenodigd om bij al die ‘verbeterplekken’ in de stad even stil te blijven staan, actief mee te denken en ook zelf ideeën aan te dragen over hoe deze plekken te verbeteren. Geef uw fantasie de vrije ruimte over hoe u Maastricht nog mooier, aangenamer, veiliger, groener, aantrekkelijker en duurzamer kunt maken!
Het TOPOS-initiatief ‘Maastricht op weg naar een nog mooiere stad?!’ is een eclatant succes gebleken. TOPOS mocht in totaal 124 ‘verbeterplekken’ ontvangen.
Binnenkort verschijnt de prachtig verzorgde gedrukte uitgave van het boek Maastricht op weg naar een nog mooiere stad?! Neem kennis van creatieve ideeën hoe om te gaan met De Koompe, Trega-terrein, KPN-terrein, Sappi-terrein, ENCI-groeve, Landbouwbelang, De Griend, Op de Thermen, Stationsplein, Orleansplein, Raadhuisplein, Sint Servaasbrug, Wilhelminabrug, Duitse Poort, De Beente, Roserije, Stadionplein, Grote Looiersstraat en vele andere ‘verbeterplekken’ meer. Nooit eerder is een dergelijke architectuurreisgids vol ‘signs of hope’ verschenen!
Maak de financiering van het boek mogelijk door nu een of meer exemplaren te bestellen. Iedereen die 5 exemplaren of meer bestelt, wordt vermeld op de ‘Lijst van contribuanten’.
U kunt een prachtig vormgegeven boek verwachten van 296 pagina’s in full colour en met een hard cover (te vergelijken met het eerdere boek ‘Mijn favoriete gebouw in Maastricht en omgeving’. TOPOS biedt het boek aan tegen de kostprijs van € 20,- (excl. verzendkosten). Naar verwachting zal het boek in maart 2021 verschijnen.
Bestelling svp doorsturen aan : n.nelissen@xs4all.nl

agenda

dagelijks
t/m 31 januari 2021