• AFGELAST | De Jaren Van Verstand - THOMAS SMITH

AFGELAST | De Jaren Van Verstand - THOMAS SMITH

‘Opnieuw vindt Thomas Smith het perfecte evenwicht tussen inhoud, banaliteiten, interactie en improvisatie. Hij legt de lat hoog voor het nieuwe comedyjaar.' ★★★★★ De Standaard

Waar:AINSI Club
Prijs:€ 18
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:vr 30 oktober 2020 20:30u
AINSI
Zowel comedians als critici zijn het erover eens: Thomas Smith kent zijn gelijke niet in het Nederlandse en Vlaamse cabaretcircuit. Met zijn energieke publieksinteractie en sublieme gedachtesprongen houdt de Vlaamse comedian zijn publiek op het puntje van hun stoel.

In zijn nieuwe show De Jaren Van Verstand onderzoekt Smith de werking van het verstand. Met de nodige hilariteit neemt hij alledaagse zaken op de korrel en stelt hij hersenkronkels en gedragingen ter discussie. Zullen we ooit met zijn allen de jaren van verstand kunnen bereiken of zullen onze hersenen, soms vriend, soms vijand, soms een totale onbekende, ons altijd in de weg staan?

Wie Thomas kent mag een nog vrijere, rijpere, eerlijkere en vooral grappigere Thomas verwachten. Wie hem niet kent kan alleen maar die schade inhalen door nu wél te komen kijken.

‘Met een flinke dosis zelfspot, gezond relativeringsvermogen en zijn onweerstaanbare Vlaamse charme slaagde Thomas er in deze zaal vol stugge Hollanders te ontdooien.’ (Theaterkrant)

VR 30 OKT 2020
AINSI 

FOTOGRAFIE - DJVV

agenda

vr 30 oktober 2020 20:30u
AINSI