• Ik wil een écht gesprek - Janine Abbring

Ik wil een écht gesprek - Janine Abbring

Observant, het onafhankelijk universiteitsblad van de Universiteit Maastricht, bestaat in 2019-2020 veertig jaar. Dat wordt dit seizoen gevierd met een aantal publieksevenementen over verschillende aspecten van de journalistiek.

Waar:
Prijs:
Meer info:Klik hier
Tickets:Klik hier
Wanneer:ma 5 oktober 2020 20:00u
Muziekgieterij
Te gast is dit keer programmamaker en presentator Janine Abbring. Aan de hand van tv-fragmenten gaan redacteuren van Observant met haar in gesprek over het werk voor en achter de schermen, keuzes maken, dilemma’s en grenzen in de journalistiek en het interviewen.

Janine Abbring, programmamaker, tekstschrijver, journalist en presentator

Janine Abbring kreeg naamsbekendheid door de rubriek De Jakhalzen van DWDD en het presenteren van het BNNVARA programma Vroege Vogels. Sinds 2014 is zij eindredacteur van het televisieprogramma Zondag met Lubach. Vanaf 2017 presenteert ze het VPRO-programma Zomergasten. Voor haar interview in Zomergasten met de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan kreeg ze de Sonja Barend Award.

Ondersteund door en georganiseerd in samenwerking met Observant Live (beperkt aantal deelnemers): https://www.aanmelder.nl/118868/subscribe

Live stream via de website. De link voor de live stream volgt uiterlijk een dag voor de lezing. Hiervoor is geen inschrijving nodig.

agenda

ma 5 oktober 2020 20:00u
Muziekgieterij