• Univé Maastrichts Mooiste

Univé Maastrichts Mooiste

Op zondag 16 juni wordt met passie en veel liefde voor de sport opnieuw het bekende hardlooponderdeel van Univé Maastrichts Mooiste georganiseerd. Maak je voor de 10 kilometer op voor een mooie maar zwaar uitdagend parcours met de Sint Pietersberg erin verwerkt. Dwars door de historische binnenstad van Maastricht en alle kleine straatjes daartussen zijn op zondag 16 juni het terrein voor de deelnemers aan de 5 kilometer. 

vandaag: 09:00

Locatie: Week IN Week UIT

Schrijf je in: univemaastrichtsmooiste.nl

Kies je voor de Halve Marathon dan loop je een vlak en snel parcours, zonder scherpe bochten en door het sfeervolle centrum van Maastricht om tenslotte te finishen op de drukke Markt. Editie 2019 belooft weer een groot succes te worden met ruim 7000 deelnemers aan de start. Niet alleen volwassenen kunnen deelnemen aan Univé Maastrichts Mooiste, op zondag is er ook een heuse kinderloop voor de basisschooljeugd van groep 1 t/m 8. De organisatie hoopt je graag weer aan de start te zien van één van de onderdelen!

City Centre Trail: 

Verken Maastricht op een unieke manier. Deze te gekke loopbelevenis keert terug op vrijdagavond 10 mei. Ook dit jaar heb je de keuze uit drie verschillende afstanden, namelijk 11, 9,5 of 7 kilometer. Zorg dat je erbij bent tijdens dit razend populaire concept waarbij je Maastricht op een sportieve en unieke manier ontdekt. Dit jaar openen nieuwe en historische gebouwen, een bioscoop, boot, basisschool en nog veel meer andere locaties hun deuren speciaal voor jullie! 

Deze hardlooptocht zonder wedstrijdelement brengt deelnemers naar mooie en verborgen gebouwen in het centrum van Maastricht. Dit jaar is niks te gek bij de City Centre Trail, er wachten jou nog héél veel verrassingen onderweg. Benieuwd naar de locaties? Neem dan een kijkje op de website.