• Spannende Boeken Weken: Interview Thomas Olde Heuvelt

Spannende Boeken Weken: Interview Thomas Olde Heuvelt

Zondag 16 juni om 12.00 uur is Thomas Olde Heuvelt, schrijver van het geschenkboek van de Spannende Boeken Weken ‘Dolores Dolly Poppedijn’ en het recent verschenen ‘Echo’ van 12.00 tot 13.00 uur te gast bij Boekhandel Dominicanen. Hij wordt geïnterviewd door Janna Navis en signeert zijn boeken.

vandaag: 12:00

Locatie: Boekhandel Dominicanen

Thomas Olde Heuvelt

In 2015 won Thomas Olde Heuvelt (1983) als eerste Nederlandse auteur een Hugo Award. De schrijver van fantastische griezelthrillers brak internationaal door met zijn thriller HEX, die inmiddels verscheen in meer dan 30 landen, waaronder Amerika, Engeland, Duitsland, Brazilië, China en Japan. Een Amerikaanse televisieserie is in de maak.

 

Dolores Dolly Poppedijn

Van 1 juni t/m zondag 24 juni vinden de Spannende Boeken Weken 2019 plaats. Thomas Olde Heuvelt schreef het geschenkboek Dolores Dolly Poppedijn, dat u cadeau krijgt bij aankoop van €12,50- aan Nederlandstalige Boeken.

 

Na de dood van haar baby Dolores  glijdt Charlotte steeds verder af in het diepgewortelde verlangen haar perfecte baby te herscheppen. Vervreemd van haar man en haar omgeving brengt ze al haar tijd door in haar zelfgeschapen poppenkabinet, waar de aanwezigheid van Dolores maar al te reëel is. Tot ze ontdekt dat het gezin verderop in de straat een nieuwe baby heeft...

Olde Heuvelts psychologische griezelthriller is een huiveringwekkende vertelling in de traditie van grootmeesters Roald Dahl en Edgar Allan Poe, doordrenkt met inktzwarte humor.

Echo

 

Echo

Echo van Thomas Olde Heuvelt, auteur van het wereldwijd succesvolle HEX, is een huiveringwekkende thriller over obsessie, bezetenheid en de onverwoestbare kracht van de natuur. Nick Grevers en zijn klimmaatje Augustin worden aangetrokken door de Maudit, een afgelegen berg in de Zwitserse Alpen. Documentatie over de berg is schaars, het is er ongewoon stil, en als ze de vallei betreden bekruipt hen het onheilspellende gevoel dat ze niet alleen zijn. Niet veel later is Augustin dood en ontwaakt Nick uit een coma. Hij is verminkt en heeft zijn gezicht in het verband. Een moeizame revalidatie wacht, maar algauw beseft Nick dat het niet alleen het trauma van het ongeluk is dat hem achtervolgt. Er is iets in hem gewekt… Thomas Olde Heuvelt overtreft zichzelf met Echo. Een verpletterend boek waar je vanaf de gruwelijk spannende openingsscène diep in verdwijnt.