• Expositie Fotokollektief Zuid-Limburg

Expositie Fotokollektief Zuid-Limburg

vandaag: 09:00

donderdag: 09:00
vrijdag: 09:00
zaterdag: 09:00
maandag: 10:00
dinsdag: 09:00

Locatie: Boekhandel Dominicanen

Fotokollektief Zuid-Limburg is een kleine groep enthousiaste fotografen die eens per twee weken bij elkaar komt om elkaars werk te beoordelen en te bespreken. Leerzame avonden waarbij opbouwende kritiek en stevige discussies elkaar afwisselen.

De leden komen uit alle delen van Zuid-Limburg en hun fotografische achtergrond is heel verschillend. Iedere fotograaf heeft over het algemeen zijn eigen specialiteit. FKZL legt de lat graag hoog en deze gedrevenheid maakt dat de club beelden produceert van hoog niveau en hun passie voor fotografie graag wil delen door regelmatig te exposeren.

In 2014 en 2015 behaalde FKZL twee keer op rij de eerste prijs in de landelijke bondswedstrijd, een wedstrijd voor fotoclubs aangesloten bij het Nederlands Centrum voor Vrijetijdsfotografie.

Hun werk varieert van heel persoonlijke (studio)portretten en verrassende straat- en reisfotografie tot boeiende natuur- en landschapsfoto’s en experimentele beelden waarbij de grenzen van de fotografie worden opgezocht.

www.fkzl.nl

Deelnemende fotografen: Götwin van Bergen, Hein Bonnie, Jos Laemers, Karin Bonnie, Ruud Glasbergen, Paul Gadet, Marc Reubsaet