• Ladies Night: Mamma Mia! Here we go Again

Ladies Night: Mamma Mia! Here we go Again

vandaag: 19:45


Locatie: Euroscoop Maastricht
Tickets bestellen

€ 11,50

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende voorpremière. Deze keer de romantische komedie Mamma Mia! Here we go Again.

Op woensdag 18 juli staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola.Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

Mamma Mia! Here we go Again
Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again. Tien jaar na het wereldwijdesucces van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya.